IT-GS Technical Products már sok éve az ipar és a szállítmányozás partnere.

Árukínálatunkban különböző ágazatok és gyártási területek számos alkalmazáshoz talál vegyipari termékeket. Kínálunk rakományrögzítéshez csúszásgátló alátéteket, élvédőket és rögzítő hevedereket; légtechnikához légszűrőket a festő- és klímatechnikához, valamint további alkalmazási területekhez; olyan tartozékokat festőberendezésekhez, -létesítményekhez, mint például adagoló szivattyúkat, kihordó berendezéseket, oldószer desztilláló berendezéseket, szórópisztoly mosó berendezéseket, lengőkaros szerszámtartót stb.; tartozékokat, segédanyagokat minden alkalmazási terület számára, mint például elhatároló termékeket, iszap- és festékszűrőket stb; munkavédelmi eszközöket, felszereléseket, mint pl. munkaruhákat, munkacipőket,  munkabakancsokat, munkacsizmákat, szemvédőket, hallásvédőket, vegyvédelmi ruhákat, kesztyűket (károsanyag mentes bőrkesztyűket, hegesztő kesztyűket, hőálló bőrkesztyűket stb.).

Termékeinkről a főmenüben nyújtunk áttekintést. Egy adott termék gyors megtalálására további lehetőséget kínál a grafikus termékáttekintő, melyet a fő menün keresztül is el lehet érni.

Günter Sonntag

Legtöbb ügyfelünk az alábbi területekről kerül ki:

  • fémfeldolgozó ipar és ipari üzemek
  • műanyagfeldolgozó ipar és ipari üzemek
  • fafeldolgozó ipar és ipari üzemek
  • automotiv ipar és beszállítóipar
  • élelmiszer-, csomagoló-, környezetvédelmi ipar stb.

Ügyfeleink kiváló ár/érték arányt várnak el tőlünk, és természetesen kifogástalan minőséget.  Termékeink folyamatbiztonságát és határidőre történő szállítást ügyfeleink természetesnek tekintik. Több mint tíz éve vagyunk tanácsadók olyan új eljárások kifejlesztésében, melyek termékeinkkel, vagy termékeinkkel is megvalósíthatók. Cégünkkel kapcsolatos bővebb információkat a Home oldal almenüjében talál, vagy tekintse meg videónkat.

Video anschauen